@reaktywator, Tak sobie to tłumacz, będzie ci prościej znieść kłamstwa, czyl 100 konkretów w 100 dni. Tylko nie zapomnij sobie przypomnieć, kto obiecał,
wielkie sprzątanie po PiS w spółkach Skarbu Panstwa?Obiecali to złodzieje z PIS, czy ze wszechmiar uczciwe PO?Jak byś zapomniał:100konkretow.pl/wszystkie-konkrety/
68. W spółkach z udziałem Skarbu Państwa zwolnimy wszystkich członków rad nadzorczych i zarządów. Przeprowadzimy nowy nabór w transparentnych konkursach, w których decydować będą kompetencje a nie znajomości rodzinne i partyjne.A poczytaj sobie jeszcze swoje komentarze na k24 jak to załatwicie te tłuste koty i... teraz koty są już dobre, juz nie przeszkadzają? Nikt juz nie będzie robił hepeningu z rozwijaniem kto i gdzie? Już jest dobrze?
Jak być miał odrobinę honoru, to byś się zwyczajnie nie odzywał, bo o posypywaniu głowy popiołem to nawet nie myślałem.
Teraz ten konkret wyglada tak:wykop.pl/cdn/c3201142/1950ab6da51aada52ce4ddc5c2e3(...) />czyli:68 po zmianach. W spółkach z udziałem Skarbu Państwa zwolnimy wszystkich członków rad nadzorczych i zarządów. Przeprowadzimy nowy nabór w (transparentnych*) konkursach, w których decydować będą (kompetencje*) (a nie*) znajomości rodzinne i partyjne.(....*) oznacza skreślone...