DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
"Pomnik nienawiści i ciemnoty". Stanął przed domem radnego PiS

Czyli "***** ***" nie jest wzywaniem do nienawiści? Czy to hasło nie sprowokowało ludzi do niszczenia kościołów czy biur poselskich? Rozumiem, że wszystkie media komuś sprzyjają, ale nawet TVP miała jakiś umiar. Z całym szacunkiem, ale Waszych artykułów dotykających światopoglądu czy polityki po prostu nie da się czytać. Można przypuszczać, że nawet materiały propagandowe organizacji "wielopłciowych" nie są aż tak bardzo "nowoczesne i postępowe" jak Wasze artykuły. Osobiście zgadzam się z napisem na pomniku u p. Hejnara. Powinienem poczuć się dotknięty za zaliczenie mnie do ciemnoty, a może nawet domagać się przeprosin, ale obawiam się, że ten portal nie jest w stanie mnie obrazić, a co najwyżej rozśmieszyć.

Ciekawe, czy w swoim wpisie znów kogoś dehumanizowałem (jakie ładne słowo, he, he).

PS. Można tu usunąć konto? NIe chciałbym więcej nabijać wam liczby zarejestrowanych użytkoników. Więcej nie mam zamiaru się tu pojawiać, za to zacznę kupować pieczywo od p. Hejnara. Ku uciesze redaktorów, ze szczególnym uwzględnieniem tego naczelnego.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 18700 razy