DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Będą duże zmiany na Rondzie Solidarności. Mają upłynnić ruch

Bardzo dobrze, że magistrat w końcu dostrzegł niewydolność tego ronda, które czasami przypomina jazdę po rondzie przy Łuku Triumfalnym w Paryżu i podejmie działanie w celu uporządkowania ruchu. Jeśli chodzi o wynik to zobaczymy, wszystko wyjdzie w praniu, a uwagi wpisujących są konkretne i jeśli magistrat coś z nich wyciągnie to jest jeszcze czas na jakieś poprawki.

Ja z kolei odniosę się do niedawna zainstalowanej sygnalizacji na ulicy Korczyńskiej. Krótko, jadąc ul. Korczyńską od miasta stoję na oznaczonym pasie do skrętu w lewo na nowe osiedle, mam sygnalizator na swoim pasie i przy sygnale zielonym powinienem mieć pierszeństwo przed samochodami poruszającymi się od Korczyny, tymczasem oni też mają zielone światło i tylko dzięki czujności nie skasowano mnie. Sprawdziłem to parę razy, tak jest, cud że nikt tam nie poległ. Dzwoniłem w tej sprawie na Policję wydz. ruchu drogowego i usłyszałem, że ich to nie obchodzi i to nie ich sprawa, brawo.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA