DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Posłowie PO do PiS: Oddajcie kasę! "Konwój wstydu" w Krośnie

Wylecz obsesję! - do siebie piotusiu d...  skieruj te słowa. Ja ci tylko wskazałem kierunki w jakich mógłbyś skierować myślenie zamiast PiSie przekazy dnia i sytuacyjne powielać.

Gdyby Ziberko czy Kaczyński miał jakiekolwiek dowody to by już dawno zarzuty i areszty były, a tymczasem muszą się podpierać takimi jak ty i Rydzyk, by władzie utrzymać. Masz jakieś zestawienie ile wzrósł PKB, sprzedaż towarów i usług, ile wpłynęło podartku z przejedzenia 500+ itd. to jes pokaż, a cie wciskaj kitu i demagogii w stylu Goebbelsa

Z pytaniem - czy np nie można by tych pieniędzy przeznaczyć na coś bardziej pożytecznego niż prywatne kieszenie kolesi.. - też nie do mnie lecz  może do prezesa, dlaczego odbiera grosze z nagród - nam się należy - a nie wspomina milionów kolesi ze spółek skarbu państwa, czy opłat chociażby dla Rydzyka mniej lub bardziej zawoalowanych w opłatach za organizacje pseudo konferencji i innych paneli pseudonaukowych  w sprawach szyszek wSan Escobar...

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA