DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Zabawa i opieka. Blisko Krosna powstał domowy hotel dla psów

do@jarekkrk

Nie pierwszy raz portal Krosno24 robi komuś reklamę bez sprawdzenia faktów. Ktoś prowadzi "działalność", nie charytatywną, więc tak jak Pan pisze, bo myślę że jest Pan wiarygodny, brak zajerestrowanej działalności, brak ubezpieczenia, brak chociażby nadzoru weterynarza, bo psy są również nosicielami chorób, a w końcu nie wszystkie psy, podobnie jak ludzie, są do siebie nastawione przyjaźnie i mogą się pokłócić, a nawet pogryźć. To tyle na ten temat, ale dorzucę swój wątek pt. Krosno24. Swego czasu wypowiedziałem się negatywnie na temat pewnego przedsiębiorcy z Krosna. Po zamieszczeniu mojego wpisu portal natychmiast go usunął jako niezgodny, ze stwierdzeniem że informacja jest niepotwierdzona. Ja miałem wszelkie dowody, ale nikt o to mnie z redakcji nie poprosił. Natomiast portal Krosno24 udostępnił moje dane przedsiębiorcy i w związku z tym otrzymałem parę niewybrednych gróźb na mój adres email, który nie jest dostępny dla Państwa, a jedynie dla policji i prokuratora. Dziękuję Wszystkim za przeczytanie.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7284 razy