Witam serdecznie. Cieszę się że powastał ten artykuł. Na poczatke napiszę, iż miałem być Klientem tej Pani. Pani od początku mnie oszukiwała i kłamała w żywe oczy. Gdy wszystko wyszło na jaw, i zacząłem zgodnie z prawdą publikować na jej profilu FB informacje dla innych użytkowników, Pani mnie zablokowała, a komentarze ukryła (post z 13 czerwca - 13 komentarzy, wszystkie 10 mojej i jej konwersacji ukryte, widoczne tylko 3 komentarze). Można to sobie sprawdzić, wchodząć na jej profil. Pani nie ma żadnego doświadczenia, żadnego nawet najbardziej podstawowego kursu w tym zakresie, a już na pewno nie ma żadnych studiów z behawiorystyki. Gdy chciałem zobaczyć jej kwalifikacje to zmieniała zdanie i zakończyła temat, że co to mnie obchodzi. Kolejny tematem jest Pani uczciwość, a dokładniej jej brak. Pani prowadzi na czarno interes, nie płaci podatków, nie ma zarejestrowanej firmy. Gdy poprosi się o rachunek to się wtedy zaczyna jazda. Pani nie prowadzi działalnośći, węc nie ma i ubezpieczenia. Więc jeżeli się stanie coś Waszemu zwierzęciu, to szukaj wiatru w polu. Sprawa cywilna która zapewne będzie się ciągła conajmniej kilka jak nie kilkanaście dobrych latek. Tak jak napisałem powyżej można wszystko sprawdzić samemu.
Pozdrawiam
Jarek