DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Przy lotnisku powstaje 30-metrowy maszt. Może zagrażać samolotom

I kolejny absurd Made in Poland. Urząd Miasta Krosna wydał zgodę na budowę infrastruktury, która będzie utrudniała funkcjonowanie lotniska w Krośnie, w rozbudowę, promocję i funkcjonowanie którego wydano i nadal wydaje się ogromne pieniądze i którego udziałowcem jest poprzez spółkę celową Urząd Miasta Krosna. Wydana decyzja oraz ewentualnie powstały maszt, niewątpliwie każe zastanowić się wielu pilotom o sensowności skorzystania z lotniska w Krośnie, co będzie dokładnie odwrotnym celem, do zamierzonego, przy tak wielkim wysiłku podjętym na przejęcie, rozbudowę oraz rozwój lotniska, które jest tak ważne dla Urzędu Miasta Krosna, dla którego rozwój miasta oraz przyciąganie nowych inwestrów, najlepiej z branży lotniczej oraz innych zaawansowanych technologii, jest priorytem i spędza sen z powiek włodarzom. Widzicie to ???? Ja widzę.

Dla nie widzących absurdu: kupiłem działkę za grube pieniadze, postawiłem na tej działce dom inwestując ogromny kapitał (między innymi z kredytu, który spłacam wraz z horrrendalnymi odsetkami obecnie) i rok od zakończenia budowy, ja sam pozwoliłem, aby w moim nowo wybudowanym domu, pijacy stworzyli sobie melinę, bo zima i muszą przecież gdzieś się schronić przed mrozem. Przecież to interes społeczny. Kogo obchodzi mój wąski, kilkuosobowy, prywatny interes, moje koszty i moja własność tracąca na wartości przez zlokalizowaną u mnie melinę.

Ja rozumiem: kto pod kim dołki kopie, ale żeby sam pod sobą ?!?

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA