@kobrys
wiele słusznych słów przytaczasz..., ale ja też pływałam dużo, nauczyłam się, że można na torze wyprzedzić i poczekać - na zajęciach szkolnych co tydzień. No i tego, że jak się chce to wszystko można. Zwłaszcza "skorzystać". Moje koleżanki z klasy miały "za darmo" jak i ja, choś szkoła płaciła za zajęcia basenowi, to miały zawsze powód do kombinowania - to włosy długie, to niedyspozycja, czy katarek itp (a zwyczajnie się im nie chciało). Jeszcze raz podkreślę, My chcemy jak VIPy i "po naszemu". Trochę zrozumienia, podporządkowania i będzie. A przede wszystkim kultury, której teraz wszystkim brakuje... Patrzę na tą rozpiskę i zastanawiam się ile w tym SWIMie jest zawodników, a ile to szkółka do zarabiania kasy pod przykrywką klubu? Poza tym, sprawa do rozważenia... dla dyrektora, czy oni jako klub, który szkoli, nie mogą pływać właśnie tak, jak powinni - po 10 na torze a nie po mniej...
Ale dajmy spokój rozważanion.
Stadion jednak jest dla MIASTA i dla NAS, Wilków może nie być za 2 lata, a stadion zostanie. I tylko od nas zależy, czy będzie straszył pustkami, czy będzie się tam coś działo. Tyle w temacie.