DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Chinkali, chaczapuri i charczo, czyli "Gruzińskie Smaki" w Krośnie

Widziałem to 3 tygodnie temu, ale była późna niedziela - więc myślałem, że "już zdechły", ale teraz na pewno wpadnę na "zupę" idealny czas na to. A jeśli to „lula kabob” czy Čevapčiči, czyli kebab po bałkańsku, to będę kilka razy w tygodniu, choć w sezonie grillowym sam je przygotowuję. A jeśli jest baranina na grillowanym paluszku + ostre sosy i vino to rezerwuję stolik 5 razy w tygodniu. Powodzenia

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA