DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Polityka » Komendant Główny Policji Jarosław Szymczyk

Widzę że policja bawi się od kilku lat w najlepsze. Odpalenie granatnika i przebicie dziur w 2 stropach nadal nie zrobiło na nich wrażenia że może potrzebna jakaś doza samokrytyki.Teraz się zabawiają wożąc nastolatki radiowozem i rozbijając go o drzewo.

www.pap.pl/aktualnosci/news%2C1517874%2Cpolicjanci(...)

Nie zostali zwolnieni, nie nie. Są bardzo chorzy i poszli na L4. Oczywiście ZUS ani pracodawca ich nie skontroluje. A pytania po co wieźli je w radiowozie nie można im zadać ze względu na to że są na zwolnieniu lekarskim albo z innych przyczyn. Ciekaw jestem bardzo czy są żonaci i co sądzą o tym zdarzeniu ich żony i matki.

Dobre w tym wszystkim jest to że przecież mogli znów przyczynić się do śmierci jak w przypadku Igora Stachowiaka lub Dmytro Nikiforenko ale tego nie zrobili.

pl.wikipedia.org/wiki/%C5%9Amier%C4%87_Igora_Stach(...)

wroclaw.wyborcza.pl/wroclaw/7,35771,27521568,wybor(...)

zastanawiam się czy bycie gliniarzem to służba czy stan umysłu.zawsze mnie wkurzali graficiarze ale jak zobaczę przypadkowo małolata piszącego sprayem na murze HWDP to pewnie przybiję mu piątkę.

Często na policjantów mówi się "psy'. Ja tak nie mówię, to byłoby zbyt obraźliwe dla tych kochanych czworonogów.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA