DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
O 10-15% wzrasta podatek od nieruchomości. Przez inflację

zuch53: tak się składa że nie wzięłam od PiSu ani złotówki. Jestem kobietą pracujacą, dzieci mam duże więc nie wzięłam żadej 14-ki, 15-ki, +500, +300 czy innego socjalu. Przez 7 lat rządów PiS moje pobory na rękę wzrosły z ok. 3300 na 3600. W tym czasie wszystko wzrosło sam wiesz ile (same opłaty prawie 100%, ceny żywności czy mieszkań też premilczę), po drodze okradli mnie w ramach Polskiego Ładu. Ale nie o to mam największe pretensje do PiSu. Najbardziej boli ordynarne okłamywanie ludzi i wmawianie jak jest cudownie, zrobienie z TVP gobbelsowskiej propagandy, szerzącej nienawiść na wiekszość grup Polaków. Boli totalny brak kompetencji, żeby nie powiedzieć rządy głupków zachowujących się jak rasa panów. Boli wyzywanie ludzi od ułmnych, niepolskich Polaków, niemieckich Polaków, wyzywaniu kobiet od pijaczek i innych tego rodzaju bredniach. O złodziejstwie i okradaniu Państwa i jego już bilionowym zadłużaniu już nawet nie będę pisała bo to nie ten temat.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA