DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Darmowa jazda z MKS-em. Przetestuj komunikację miejską

Samochód używam okazjonalnie, właściwie tylko gdy jest fatalna pogoda, muszę przewieźć dzieci lub zrobić większe zakupy. Auto jest dla mnie środkiem transportu międzymiastowego. Ale jeśli mam wybrać między samochodem a MKS, to wolę pójść pieszo - to będzie dopiero ekologiczne.

Przykłady tras które chętnie pokonałbym autobusem, ale nie da się tego zrobić w racjonalnym czasie:

- chcę dojechać od przedszkola (PM5) około 8:00 i dostać się na lotnisko, a później wrócić około 16:00 w to samo miejsce. Z rozkładu wynika że zmarnuję tu ponad 1h na same dojazdy, nie mówiąc o czekaniu, przesiadkach i dojściu na przystanki.

- chcę dojechać od kina (gdzie jeździ chyba najwięcej autobusów) do vivo, przykładowo o 18:00. Sprawdźcie trasę, szybciej jest dojść tam pieszo.

- chcę dojechać z Krosna np. do Korczyny na czekoladę i wrócić tego samego dnia :} Żeby mieć litość, nie mówię o wyjeździe w weekend.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA