Adrian Krzanowski napisał:"Proszę o podanie przykładów. Konkretnych artykułów, zdań, cytatów. Bo zawsze, gdy o to proszę, jest cisza. Chociaż jeden "nieobiektywny dziennikarsko" artykuł."
Co prawda, nie do mnie, ale:Panie Adrian Krzanowski a mógłby Pan sam podać przykład obiektywizmu tego portalu?Sprawa będzie bardzo prosta, wystarczy prosty skrypt, który rozpisze i poda nicki wszystkich wyróżnionych przez moderatora tego obiektywnego portalu komentarzy.Nie będzie tego dużo, bo raptem 20 nicków.Oczywiście chodzi mi o komentarze pod artykułami politycznymi lub ocierającymi sie o polityke.Każdy , kto chociaż raz tu zajrzał, wie, kto jest kto i jakie nicki mają tak ciekawe życie, że siedzą tu 24/7/52
Jestem ciekaw, czy wsród nagrodzonych, znajdzie się choćby 1% osób o poglądach bardziej w prawo, nie no, żartuję... liczę raczej na 0,01% ale i to jest małoprawdopodobne.
Co do Pana obiektywizmu, to bardzo mi się podobało, że szanuje Pan Ukraińskich partyzantów, walczących z rosjanami a Polskich uznaje Pan za morderców. To naprawdę bardzo obiektywne... jak na dziennikarza.
PSI za chwilę się zacznie, bo ci wszyscy obiektywni komentujący z tego obiektywnego portalu, rzucą się na mnie, by pokazać, jacy są obiektywni.I nie będą to właśnie ci obiektywni, nagradzani przez obiektywnego, na obiektywnym...
Do następnego razu...I czekam na rozpiskę...