DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Boisko kością niezgody. Jedni chcą spokoju, drudzy miejsca do gry

@herman616 - Założę się, że za Twoich czasów było dokładnie tak samo, tylko teraz patrzysz na to przez pryzmat rodzica a nie nastoletniego gówniarza i stąd Ci to nie odpowiada. Ja również wychowałem sie na Guzikówce i te 20-25 lat temu było dokładnie tak samo! Splute, scharkane, pełno kiepów po fajkach, z bomboxa molesta czy inny kaliber 44, poniszczone, powybijane szyby na klatkach schodowych, wysprejowane czy pomazane markerami ściany, podpalane śmietniki czy łąki w okolicy garaży i lotniska, darcie mordy na wakacjach do 2-3 w nocy itd. itd. Swoją drogą pamiętasz może takie dwie wspaniałe rodzinki z "jedenestki" Zajchowskich i Sikorskich ?

"Czy tak samo zachowuja sie w domach??? Pytam sie gdzie sa ich rodzice??? To jest poprostu pokolenia dzieci pozbawione jakiegokolwiek poczucia wstydu i przyzwoitosci, myslenie ich poprostu boli"

No cóż, to są właśnie dzieci tych rodziców którzy wychowali się właśnie w latach 80-90 które robiły dokładnie to co opisałem wyżej, więc czego ty oczekujesz ?!

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA