DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
"Czegoś takiego nikt jeszcze nie stworzył". Domek z filcu dla dzieci

Visarionowicz, my tu w Polsce mamy takie powiedzenie:

"Mądrej głowie, dość dwie słowie. "

Więc jeżeli z powodu mojej słabej ortografii czegoś nie rozumiesz, to poproś, chętnie wytłumaczę....

PSDziś już ruskich nie lubisz, viserianowicz?A nie tak dawno wyłeś, że to nasi wyzwoliciele?...

PPS

To już nie do ciebie, viserionowicz, choć wiem, że ci nie da i błyśniesz jak zwykle swoją elokwencją...

...Skoro uważacie Polskich partyzantów za zbrodniarzy, to jak by nie patrzeć, wychodzi, że albo do Polski przyjechaliście na ruskich czołgach jako "wyzwoliciele", albo na niemieckich, niestety innej opcji nie ma.

Dobrym przykładem jest dzisiejsza Ukraina. Czy Ukraińscy dywersanci wysadzający mosty to są zbrodniarze?

Tak, ale tylko dla ruskiego agresora, dla Ukraińców to bohaterowie.

Czy rosjanie to wyzwoliciele Ukrainy?...

Dla Ukrainców to najeźdźcy (tacy jak dla Polski w '39), wyzwoliciele dla rosyjskiej propagandy.

Dokładnie ta sama sytuacja dotyczyła Polski, bo choćbyście nie wiem jakie bzdury pisali, to ruski 17 września, do Polski wkroczyli jako najeźdźcy, a nie jako wyzwoliciele, więc składając kwiaty pod ich pomnikami, tak jak to czynicie, pokazuje, kim tak naprawdę jesteście, bo Polakami na pewno nie.

Dziś mam Polski święto i jak by ten cały unijny kołchoz, wyciągał jakieś lekcje z historii, albo zwyczajnie ją szanował, to również by dziś świętował, bo konstytucja z 3,V była pierwszą w EUROPIE, no ale kto by sie jakąś tam Polską przejmował, skoro sami "Polscy" europosłowie w tym dniu również s**** do własnego gniazda.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA