DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Krośnianie sami mogą się przekonać, jak działa propaganda TVP

... w telewizji, której nie oglądam, nie pokazali czegoś, co chciałbym zobaczyć, ale i tak bym tego nie zobaczył, bo tej telewizji nie oglądam. I co tu zrobić... a co tam, napiszę o tym artykuł...: Krośnianie sami mogą... Ech...

No ale:Dlaczego w TVP o której wszyscy mówicie PISowska, mają pokazywać Donalda Trolla? Przecież on nie jest ani posłem ani senatorem. Tak swoją drogą, bardzo mi się podobały "demokratyczne" wybory w PO na szefa, normalnie jak w Putinowskiej rosjii, Budka *********** teraz ja. No ale, przyjaźń z Putinem do czegoś zobowiązuje.

Tak swoją drogą, jakieś dwa tygodnie temu TVN nomen omen 24, przerwałotransmisje Obrad Rady Krajowej Platformy Obywatelskiej i przemówienie tegoż właśnie Tuska, taka to ważna persona, że nawet Tusk Vision Network go nie chce transmitować, bo nudzi strasznie...

A teraz napiszcie, Dewast ty bolszewiku, czy co tam dziś macie przykazane odpisywać...

A, bo bym zapomniał, Donald był również w Korczynie i było to transmitowane na żywo:twitter.com/impon_dera/status/1518551943366467586

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA