DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Trybuna jednak bez zadaszenia. Jest nowy przetarg

Odtrzech czy czterech lat niechodze na zadne rozgrywki. Wszystko zaczęło się od wcześniej, bo od reorganizacji rzgrywek w połce nożnej /ekstralia i Olisabebe-czy to jeszcze Polska kadra/.Ostatnie dwa sezony żużlowe, na których byłem kibicem a nie oglądaczem wyraźnie wskazywały na ustalenie wyniku wg tego samego scenariouisza wkuluarach. Szale goryczy dopełniło oświetlenie i mecze rozgrywane nocą. Przypominam,że noc jest do spania. Kibic ocenia podejście zawodnika do startu a nie fajerwerki i plakaaty z brodaczami. Historycznyplakat Legi zawierający sedno sportu żużlowego powinien bezdysyjnie wrócić i niie dopuścićbłazeństwa. Trybuny zadaszone? Nie raz otwierałem prasol. Czy ktoś się zastanowił jak miebezpieczny dla zawodnika jest deszcz. Oglądałem mecze, kiedyy na wzorowych uniformach /oby wróciły jak najszybciej/ Legi nałożony był drugi kombinezon z żużlowego błota. Trybuna bez zadaszenia, kto wymyślił taką nazwe? To ławeczkki, które były od chwili powstania sekcji żużlowej.Te ławeczki, rzeczywiście wymagały poowiększenia i odnowy.To nie 17 milionów. Prezydenta miasta trzeba zmobilizować do ukończenia ulicy Lotników i połaczenie ją z ruchem miejskim a nie tylko z ul. Witosa. Jeszcze jedna sprawa, rondo przy ul, Piłsudskiego, Łukasiewicza, Krakowskiej, Lewakowskiego i cały ten kocioł z przyległymi ulicami aż do ul. :Pużaka i dalej. Z tych iwestycji będziemy korzystać wszyscy a nie tylko kibice.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA