Jak wiele portali na świecie tak i Krosno24 idzie za modą! Modą kolorowej tolerancji, która niekoniecznie idzie w parze z logiką. Dla mnie osobiście czy ktoś woli kobiety zamiast mężczyzn i na odwrót, czy identyfikuje się jako śmigłowiec szturmowy, mnie to wisi! Wisi mnie to dopóki ktoś mi nie będzie narzucał tego na siłę i wmawiał, że jest to normalne!
Zasadnicze pytanie ? Jak ludzie mają ich akceptować i traktować poważnie skoro sami siebie nie akceptują ? Żądają tolerancji dla siebie, a jednocześnie są najbardziej nietolerancyjną grupą społeczną! Żądają tolerancji wobec siebie a jednocześnie cenzurują i prześladują najlżejsze nawet przejawy krytyki! Niosą na sztandarach hasła różnorodności, ale jednocześnie prześladują ludzi o odmiennych poglądach, nazywają ich homofobami, żądają ich ukarania, hejtują i prześladują ich! Żądają szacunku dla siebie a jednocześnie sami obrażają Kościół, wierzących, osoby heteroseksualne! Oskarżają przeciwników o faszyzm, a sami stosują faszystowskie metody przymusu, prześladowań, cenzury totalnej!