Panowie Redaktorzy niniejszego portalu!!! Cytuję przez Was ustanowione "prawo" i zasady (fragmenty, a wszystkim proponuję zapoznać się z całością, bo to niektórzy piszą jest żałosne i swiadczy chyba o jakichś zaburzeniach emocjonalnych). Cytuję:
"...Forum dyskusyjne powstało dla dobra użytkowników portalu, a zatem redakcja wierzy i ufa, że będzie ono służyło ogółowi internautów w dobrych i czystych zamiarach.
Osoby zamieszczające opinie zawierające treści zabronione przez prawo, wulgarne, obraźliwie, naruszające prawa osób lub podmiotów albo naruszające zasady współżycia społecznego mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Redakcja portalu zastrzega prawo do usunięcia wypowiedzi, w których:
a) treść nie ma nic wspólnego z tematem dyskusji
c) użyto słów, które uznawane są powszechnie za wulgarne i obraźliwe,d) zawarto treści seksistowskie, rasistowskie, faszystowskie, wzywające do nienawiści na tle religijnym, rasowym oraz wyznaniowym,e) propagowana jest przemoc,
h) obrażane są osoby publiczne, osoby uczestniczące w dyskusji lub inne osoby,
k) zawarte są informacje obarczające inne osoby niesprawdzonymi zarzutami (pomówienia)...".
Pytam więc, gdzie przestrzeganie tych kilku powyższych zasad??? Miałem wątpliwą przyjemność czytać komentarze niektórych "wszechwiedzących" w kilku wcześniejszych artykułach i mam nieodparte wrażenie, że Krosno24 stało się jakimś antyklerykalnym i antyrządowym podżegaczem. Nie jestem ani moherem, ani pisiorem, ale czytanie takich bełkotów przywołuje bardzo nieprzyjemne odczucia. Proszę więc Redaktorów o zaprowadzenie porządku i stosowanie ustalonych przez siebie zasad. Chyba, że chodzi o wkładanie kija w mrowisko, aby było więcej odsłon strony i kasa leci. No ale to nie jest dziennikarstwo, tak postepują ludzie o niskich instynktach.