DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Szpital nie rejestruje na badania USG. Powodem brak specjalistów

Ja czekam na USG Doppler żył już od 16.07.2020r. Za każdym razem jak dzwoniłem na rejestrację, słyszałem tylko że rejestracja jest wstrzymana bo nie ma Pani doktor, albo się rozchorowała, lub jest na urlopie informacja z lipca tego roku, może od września będzie wznowiona rejestracja. Ja się pytam po co wogole płaci się te składki zdrowotne. Te pieniądze co są teraz z wypłaty potrącane powinny być płacone na prywatne polisy ubezpieczenia zdrowotnego i jak idę do lekarza to podaje nr polisy i z tego powinni otrzymać pieniądze to by się sytuacja diametralnie zmieniła, zaczęli by się starać. Proszę pamiętać przy wyborach jak opcja polityczna aktualnie rządzi tym krajem, jak również kto rządził przed nimi i zacząć wkoncu mądrze wybierać. Bo w tym kraju nic się nie zmieni jak to tak dalej będzie szło. Życzę zdrowia, i używania własnego rozumu a nie to co w głównych kanałach telewizyjnych powiedzą.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA