DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Jak ogrzewasz dom? Ten spis ma pomóc w walce ze smogiem

Spis powszechny i każdy inny jak ten o którym mowa w tak trudnym czasie to nic innego jak potwierdzenie danych, które już posiadają ale nielegalnie, muszą je zalegalizować by użyć przeciwko nam i jak najwięcej wiedzieć by umieć walczyć ale z nami - pamiętacie słynną miske ryżu. Kolejna sprawa, że ja nic nie musze ani nie mam obowiązku, ja mogę jak będę chciał - wtedy możemy powiedzieć że mamy wybór i żyjemy w wolnym Kraju jakim jest Polska. Zróbcie porządny program i dofinansowania wraz z pomocą fachowców na wymianę ludziom piecy z paliwa stałego na piec gazowy, ale tylko jako wygoda a nie walkę ze smogiem - jakim smogiem? Przyklepcie ustawę, że nie można przez najbliżesz 10 lat podnosić ceny gazu, obniżcie go do poziomu gdzie każdego będzie na to stać to wtedy nie będą potrzebne żadne "obowiązkowe" spisy.Ale tak się nie stanie ponieważ mają w tym cel, pozornie gaz poszedł wdół, temat załatwią w przeciągu kilku lat a jak się uda plan doskonały to cena gazu tak podskoczy, że ludzie nie będą mogli wrócić do piecy na paliwo stałe. Reasumując za szybko się ludzie bogacą i musza jak najszybciej pozbyć nas oszczędności jak i godności za którą możemy żyć.www.youtube.com/watch?v=NDithNwqu2g

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 7325 razy