DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Gastronomia otwiera ogródki, ale brakuje rąk do pracy

To niech się teraz szanowni pracodawcy postawią na miejscu potencjalnych pracowników. Praca na czarno w porywach umowa zlecenie po 12 godzin dziennie za 8-9 zł na godzine i zero poszanowania ciekawe ilu było by chętnych. Teraz praca jest, skończy się sezon, w październiku 4 a może już 5 fala koronki do wirusa i co ? Każdy chce mieć pewną pracę za sensowne pieniądze a nie na gębę i 3 miesiące.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA