DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Sweet Rock Caffe: nutka słodyczy doprawiona rockiem

andrew2425: po pierwsze przeczytaj w spokoju to co napisałem - jeszcze raz. nie porównałem ciebie do faszysty - tylko napisałem , że takie hasełka typu..... itd. trafiają na podatny grunt tylko wśród tego typu ludzi ( bo to przygłupy ). 

hasła czy inne myśli można rzucać dowolnie - jedne znajdują przyklask - inne nie . Jeżeli tego tez mało , to chciałbym zauważyć , że ja wręcz pochwaliłem tę inicjatywę (rock caffe) , i życzę im jak najlepiej.

Jedynie moja wizja rynku , kłóci się z wizją obecnie odpowiedzialnych za to miejsce. Oczywiście , że można wszystko przerzucić szybko na władze miasta , ale czy takie postępowanie ma sens? czyż nie najłatwiej jest znaleźć winnych , zamiast szukać przyczyn? 

złożoność problemu nie skłania jednak do szukania przyczyn - lepiej próbować przeczekać, jak to widać na naszym rynku -  wynajmę , wynajmę , do wynajęcia , likwidacja ...itd

zakaz wjazdu motocykli na pewno nie pomógł , ceny za parkowanie też. alternatywa pobliskich parkingów nie przyciaga . Zrobienie "krośnieńskich bulwarów" wzdłuż wisłoka , posadzenie większej ilości zieleni , likwidacja tego czegoś (targowica) , może wybudowanie jakiegoś amfitetaru/muszli koncertowej w tamtych okolicach (przecież mamy RCKP, CDS, OTD, Państ.SzkołęMuzyczną) . sam już nie wiem co można zrobić . 

pochwalam wyjście z kolejną alternatywą w rynku typu rock caffe , może to będzie jakaś iskierka co pomoże rozpalic nasz rynek ??

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA