do andrew'a ... twój komentarz może tylko zaświadczyc o twojej głupocie, braku wychowania oraz brakach w biegłej sztuce pisania w języku polskim. Twoje hasełka typu "narzekacze, daj na tace , odmawiaj koronke " to sprawdzają się , ale w gronie pseudo-patriotów , maleńkich faszystów z onr.
tu nie chodzi o to czy powstanie jedna , czy nawet dwie nowe knajpy. Chodzi o bardziej złożony problem - mianowicie dostępność rynku, atrakcje ( dla dzieci i dorosłych) , turystyczny marketing , chęć wspólnego działania właścicieli lokali w rynku oraz włodarzy miasta.
ostatnio czytałem ,że nie będzie szybkiego połączenia kolejowego z resztą świata , a i Dębica będzie miała kolejny (sic!) zjazd z autostrady - taka to metropolia jest .... a nasze zapi(ź)dziale Krosno wszyscy będą omijać - najpierw zjazdem z autostrady w Reszowie a trochę później drogą szybkiego ruchu S19.
Tylko o tym już na kursach "terytorialsów" albo innych faszyzujących onr-owców nie mówią.
Więc , jak napisałem we wcześniejszym wpisie , nie mam nic przeciwko nowemu lokalowi , ale dzisiaj młodzi wolą przesiadywać w galeriach handlowych , kfc czy innych mc donald's-ach , gdzie mogą sobie dojechać spokojnie autem , motorem czy skuterem.
a nowej sweet rock caffe - życzę jak najwięcej zadowolonych klientów, żeby często wracali ...