P.S
Cytując na końcu posta treść wkleiłem z Worda, więc wyskoczyły 3 błędy zawierające litery "http"! Nie jest to moją winą, gdyż jak się cos zwie już Forum, to formularz wpisu posta powinien zawierac edytor (o wklejeniu zdjęć tutaj można pomarzyć!)
Zapomniałem tez dodać Olu, że jak ktoś wyraża tu swoją opinię (CZYTAJ: JEREMIASZ), to nie musi brac czynnego udziału od dawna w tym chacie zwanym Forum. Jeżeli ktoś czyta tutaj "coś" codziennie i znajduje nagle temat, który go dotyczy to stara się właczyć w dyskusję.
Szkoda, że go wypłoszyła tym wpisem, gdyż niezwracasz uwagi na daty wpisów.:
"Oj, coś mi się zdaje, że to zwykłe wpisy PR-owe, reklamowe. Jeremiasz i fitofarmakolog założyli konta tuż przed wpoisem..."
Cytuję jeszcze raz treść zakładki "O Nas" ze strony J.:
"Strona "UZDRAWIAJĄCA MOC NATURY" jest prowadzona przez osobę fizyczną wyłącznie w celach osobistych.
Materiały mają jedynie charakter orientacyjny. Pamiętaj, że samoleczenie zagraża życiu i skonsultuj się z lekarzem aby uzyskać porady dotyczące stosowania jakichkolwiek leków i metod leczenia. Większa część materiałów pochodzi od rosyjskich i ukraińskich fitoterapeutów, którzy są doceniani na świecie.
Treści zawarte na stronach portalu nie stanowią podstawy do rozpoznania lub leczenia jakiejkolwiek choroby.
PRZED ROZPOCZĘCIEM KURACJI A TAKŻE WE WSZYSTKICH SPRAWACH DOTYCZĄCYCH ZDROWIA NALEŻY ZWRACAĆ SIĘ DO WYKWALIFIKOWANEGO LEKARZA."