Panie "krośniak"...:)
Fajno Pan pisze, cytuję poniżej:
"Jestem zbulwersowany tym stwierdzeniem,że osoby zaszczepione będą miały łatwiejszy dostęp do ochrony zdrowia"
ale nie mogę zrozumieć pańskich wywodów na temat, który jest tytułem tego posta: "Nie ma się czego bać". W Krośnie ruszyły szczepienia na Covid19".
O co Panu chodzi w tym temacie, bo ja rozumiem to tak, że pisząc Pan to co zacytowałem powyżej jest tylko pańskim głupim protestem przed tym aby się szczepić na Covid-19!
Po prostu czuć od Pana niechęć do szczepionek przeciwko wirusowi Covid19 w tym zdaniu:
"Jestem zbulwersowany tym stwierdzeniem,że osoby zaszczepione będą miały łatwiejszy dostęp do ochrony zdrowia"
i już się Pan boi, że jako przeciwnik szczepienia się, będzie Pan miał udogodnień w swoich wędrówkach po placówkach zdrowia. :)
Tak, tak Panie "krośniak"...:), taka jest prawda a na koniec dodam, że jak Pan coś pisze na forach krośnieńskich czy też w Panie "krośniak"...:)ntarzach to proszę sobie zmienić nicka na "krośnianin", gdyż "krośniak" znaczy (......) i przynosi wstyd miastu.