DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Młody polityk z Krosna wulgarnie o Ukraińcach. Tłumaczy, że to "czarny humor"

Ten młody powinien wraz z panienką, która pierwsza zmieścila idiotyczny wpis, pojechać na Ukrainę. Stanąć na rynku gdzieś w miasteczku zachodniej Ukrainy i trzymać taki plakat przez godzinę. Zaraz by temu debilowi wyjaśnili, czy jest różnica. I jego wyjaśnienia durnowate, że to czarny humor? O czym w ogole dyskusja? Kto go wychował?!! Gratulacje dla tej gromadki , której on przewodził, mam nadzieję. A czy oni , jakby walnęli się mocno w mur, to mur odpowie za obrażenia i spowodowanie chęci uśmiercenia?! To jest to pokolenie, które kiedyś CHCE rządzić Polakami?!! Napisałem baaaardzo delikatnie. Ale co przed ekranem powiedziałem, to się domyślcie ci, co takie debilne wypowiedzi, nie tylko publiczne, artykułujecie (trudne słowo). Jedźcie szybko na Ukrainę. Chyba, że się boicie? Polityka i żarty mają swoje granice. Wy jeszcze nie dorośliście do publicznych wypowiedzi. Że nie wspomnę o uczestniczeniu w polityce. Ryba psuje się od głowy (łepetyny) - taki żart.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA