DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Pomniki z tęczowymi flagami. "To wyraz solidarności"

Weszła w życie moda na zaburzenia. Ba, panuje wręcz swego rodzaju nadgorliwość albo wręcz terror środowiskowy. Prezes Radia Nowy Świat "poleciał" bo nazwał Michała Sz. mężczyzną a nie kobietą... Może i ja znajdę sobie jakieś imię, dewiację i każę się tytułować? Np dziś jestem tosterem, albo opiekaczem, mam pociąg do opiekanych bułeczek i od dziś, kto mnie postrzega inaczej - nie ma do tego prawa, jest ciemnogrodzkim homofobem i za swoje niepoprawne poglądy może stracić reputację oraz stanowisko ! Uwaga - ponieważ moja gender jest fluidgender, pojutrze może to być nieaktualne i nazwanie mnie tosterem będzie dla mnie krzywdzące i obraźliwe ! Jestem mniejszością mniejszości, więc jestem pod ścisłą ochroną, bydlaki ! I mam prawo niszczyć mienie oraz bić inaczej myślących w proporcji 5 naszych na 1 katofaszystę ! Doceniam wysiłki prezydenta miasta by flaga Krosna była jak najbardziej tęczowa, ale jeszcze trochę jej brakuje ! Proszę nadrobić braki i podpisać 4 mln dotacji na moją fundację ! Będę edukował !

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA