DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Pomniki z tęczowymi flagami. "To wyraz solidarności"

Adresuję do Kyla i Piterfud:

Dlaczago PIS "promuje" LBGT? Bo PIS zawsze gra kartą (socjotechnika, populizm) WROGA. Za pierwszych ich rządów były to "wykształciuchy", potem gender, uchodzcy, teraz LBGT. Oni źli - my dobrzy. Widać to w określeniu, że PIS jest partią "propolską", zatem jesli nie popieram PIS-u nie jestem Polakiem. MASAKRA, Zatem i ja nie jestem Polakiem.

A co do "tęczowych faszystów", niech Piterfud zacznie się uczyć historii. Faszyzm powoli,dzięki takim Piterfudom i PIS -owi powoli rodzi się w naszym kraju. Niemcy też zaczynali od określenia Żydów jako "wszy", przyczyny zła, potem w tej ZŁEJ grupie byli i Słowianie. Dramat wiedzy Piterfuda; chłopie kup se jakąś ksiażkę z historii faszyzmu i zacznij mysleć samodzielnie, a nie dzięki fałszom zasłyszanym w TVP...

I na koniec dramat niemyślenia (także niemojego niedouczonego tzw. prezydenta), że LBGT to filozofia: filozofia to system etyczno- aksjologiczno- logiczno- estetyczno -antropologiczny, a LBGT to postawa seksualna, która była, jest i będzie od papieży dawnych lat, królów, generałów itp. Jeśli ktoś chce odwołania do autorytetów.

Boże, jakie oczywistości ja muszę tu wypisywać... "Wokół widzę ciemność".

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA