DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Tak głosowało Krosno w II turze wyborów prezydenta RP

Dewast zapominasz o jednym. To że jest hejt w internecie po obu stronach - zgadzam się. Że politycy czasami przesadzą też się zgadzam. Ale nie zgadzam się na sączenie jadu i nienawiści przez telewizję PUBLICZNĄ , którz ma być niezależna i krzewić misję. Mnie nie interesuje Polsat, TVN czy TV Trwam - tam niech se wygadują co chcą. Każdy wie czego można się tam spodziewać. Mnie interesuje TV publiczna, na którą jest obowiązek płacenia abonamentu. I jeżeli ja w tej TV słyszę jeden wielki jazgot wręćz plwociny na Trzaskowskiego a z Dudy zrobiono Boga, jeżeli pada tam stek kłamstw, pomówień - popatrz choćby na paski czy programy typu "W tyle wizji" to ja się na to nie zgadzam. A slówo pisior używam odkąd ci ludzie mocno mnie obrazili nazywając mordercą. I obrazili mnóstwo ludzi w tym kraju: lekarzy, nauczycieli, LGBT to traktują jak podludzi, ekologów, niepełnosprawnych, można tak długo. A już tak na marginesie wszystkim polecam poczytać jak NSDAP i Hitler dochodzili do władzy. Miłej lektury.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA