DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Tak głosowało Krosno w II turze wyborów prezydenta RP

@wed, Nie wiem, co wy macie z tą telewizją, dlaczego na każdym kroku piszecie jak szczuje TVP, po co to oglądasz? Ja od 10 lat żyje bez żadnej TV i nie narzekam, nikt mi nie musi mówić jak mam myśleć. Piszesz o szczuciu jednocześnie nazywasz wyborców PiS pisiorami, pewnie jesteś tym kulturalnym wyborcą PO? Tysiące kilometrów autostrad, szkoda, że nie wspomniałeś, że większość albo nie skończona, albo od razu po wybudowaniu, nadawała się do remontu, o kosztach też jakoś nie wspomniałś, a te były znaczne wyższe niż np. w Niemczech. Też tak mogę budować. Nie wiem co Wam wmawiają, ale proponuje zacząć myśleć samodzielnie, może zauważysz, że świat nie składa się tylko z PO i PIS. Pisał o tym ile firm PO doprowadziło do bankructwa, lub zwyczajnie oddało Niemcom, nie bedę, bo chyba to sam zauważyłeś. Niestety mamy mocno rozwinięty gen niewolnika i wolimy pracować u obcych dla obcych, niż u siebie, dla siebie. Co złego, że ludzie wyjeżdżają za granicę do pracy...? Poważnie, nie widzisz nic złego w tym, że jakiś młody człowiek kształci się za darmo a później wyjeżdża za granice? A niech wyjeżdża i nigdy nie wraca, ale nich w takim razie sam płaci za swoje wykształcenie, bo tu jak widzę rozdawnictwo grubych milionóe, ci już nie przeszkadza. Wolność słowa za PO, no padłem. Możesz mi przypomnieć, ile dostał ten gościu za antykomora? A może wejdź na FB, czy Twitera i w imię wolności słowa napisz coś dobrego o prawicy, prześlij linka tego wpisu, to pogadamy o wolności słowa. Wejdź na wp i zobacz o czym tam piszą. Wolność słowa skonczyła się dawno temu, dziś zastąpiło ją tak zwana poprawność polityczna, czy też ostatni wymysł lewicy, zwana mową nienawiści. Tak przy okazji, pod mowę nienawiści nie można podpiąć, gdy jakiś lewicowy dziennikarz, polityk, celebryta nazywa Polaków faszystami, pisze, że starzy ludziśmierdzą naftaliną, albo nazywa dzieci bawiące się nad morzem bachorami z 500+, wystarczy wejśc na onet, wyborczą czy wp. Jeżyk miłości w czystej postaci i na pewno nie znajdziesz tam jakiekolwiek dobrych wieści o czym kolwiek, czarnowictwo na najwyższym poziomie. Wszystko źle, żadnego pozytywnego artykułu. Przed wyborami same artykuły anty PiS, po wyborach to samo. Plucie jadem na wszystko i wszystkich. Zejdź na ziemię, zobacz co tu się dzieje w komentarzach, zobacz co sam piszesz o innych. Widzisz szczucie u innych a u siebie nie?

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA