DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Niemal połowa wyborców z Krosna głosowała na Dudę, drugi Trzaskowski

Zadziwiające jest to że wyborcy Dudy widzą jego zależność , arogancję , dzielenie społeczeństwa , jawną korupcję polityczną ze społecznych pieniędzy ( programy społeczne dla niezbyt pracowitych) , olewanie służby zdrowia (przekazanie 2 miliardy dla TVPIS) , dyskredytowanie sędziów, nauczycieli ,lekarzy, niepełnosprawnych i setki afer o charakterze mafijnym ,osłabianie pozycji kraju w strukturach europejskich ,opłacanie kościoła srebrnikami władzy i wiele innych złych rzeczy. Jednak w imię jakiś partykularnych zawiłych interesów katolicy głosują na Dudę. Zapytałem znajomej na kogo będzie głosować ? Wiesz - ja tam tego Dudę to nielubię ,ale córka mnie prosiła by na niego głosować bo ma czwórkę dzieci. Dla wnuków zagłosuję na Dudę. Ręce opadają ! Zaiste pokrętne są mysli elektoratu i jak łatwo populistom jest sterować ludem . Zwycięstwo Dudy będzie oznaczać dalsze utrwalanie dyktatury poprzez przejęcia "repolonizację " mediów, całkowite przejęcie sądownictwa , zaostrzenie prawa aborcyjnego , dalszy podział społeczeństwa poprzez sekowanie grup społecznych ,inteligencji . W efekcie skieruje nasz kraj na tory wschodnie i nieuchronny polexit. Przyjdzie nam żyć w mętnym środowisku, gdzie najlepiej czują się podejrzane grupy interesów ,skorumpowana władza , pycha i bizancjium KK.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA