DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Andrzej Duda kłamie. Nie odwiedził Krosna, gdy był prezydentem

Ja swój głos oddam na Andrzeja Dude :) ktoś napisał że długi Pisu będą płacic nasze dzieci wnuki itd ale kuki co to my długi spłacami PSL-U i to nie my głosowaliśmy na Wałęse to nie my wybieraliśmy Giertycha wiec o jaki długach mowa ??? Każdy kraj jest zadłużony najwiecej długów na świecie mają Amerykanie . Tak piszecie też o Kaczyńskim tylko gdyby nie on w 2007 roku wojska Rosyjskie zajeły by Gruzje a potem nawet i nasz kraj Polskę , dobrze sę żyje w wolnym kraju ale co niektórym to się w głowach przewraca było PO co z krajem zrobiło ? oni dopiero zadłużyli kraj ukończyłem szkołe miałem Uprawnienia Elektryczne to pracowałem za 6 zł na dwuch móraży bo mnie nikt nie chciał zatrudnić ponieważ nie miałem doświadczenia teraz kraj chce bydować przyszłość opartą na młodzieży fakt daleko nam do innych krajów ale to nie wina Pis-u tylko innych parti którę były wcześniej , a co do Bosaka to jaki on ma program ? odbudowanie gospodarki po czasie epidemi , niskie podatki , szukanie osztędności to jest między innymi program Bosaka :) już raz wiek emerytalny został dzwigniety ! niskie podatki ? hehe nie wieże w to ! w Krosnie też nic się nie dzieje nie buduje się zakłądów pracy nie myśli się o młodzieży tylko inwestycję opierają się na galeriach i do puki jest Przytocki Krosno stoi w miejscu !

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA