DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Biedroń: Otworzę w Krośnie biuro europosła. Jestem to winny mojemu miastu

Tylko Andrzej Duda i tyle w temacie.

Farbowanym liskom i opcjom anty polskim trzeba powiedziec stanowcze nie.

Niech sie ten Pan na zdjeciu, zamiast tak ładnie uśmiechać, powie lepiej co zrobił dla miasta Słupska, jak był prezedentem, bo z tego co mówia mieszkańcy tego miasta, to nawet mniej niż nic!

sick!

Mówiąm, że wiecej spędzał czasu na zagranicznych wojażach, niż sam był fizycznie w Słupsku i to nawet nie za swoją kaskę, żeby nie było haha

Sick!

No w parlamencie Europejskim, to tez opowiada o PL w samych superlatywach.

A do Pana Trzaskowskiego i tego Chołowniu czy jakoś tak. Który chcę sobie przybijać deale w pierwszej kolejności z Francja i Niemcami, bo po co nam CPK - bo jest już w Niemczech;-)

Po co nam energia jądrowa, jak możemy sprowadzać energie do PL z Niemiec ;-)

Po co nam przekop mierzeji, jeśli możemy prosić zawsze jak sługusy kolegów z Moskwy ;-)

Ten człowek nawet nie potrafił zatkac pękniętej rury z fekaliami w Warszawie, a wy chcecie go mieć na Prezydenta ?

Jeden juz był taki szogun,, nawet nie chce mi sie o nim wspominać. bo mam traume do dzisiaj.

Wiecie jaki ma być Deal w Europie jesli nie wygra Duda i Trump ?

A powiem wam

Deal ma być pomiędzy 3 państwami.

Niemcy(dostarczyciel technologi zaawansowanej)

Rosja(dostarczyciel surowców energetycznych)

Chiny(najtańsza fabryka świata)

Nawet rure nord strim 2 chcą odłączyć od prawa unijnego.

A gdyby nie baltic pipe, was Pan trzaskowski dzieki koledze Tuskowi oraz koleżanke Merkel dostarczaliby wam Gaz, oraz Prąd. Bo przecież po co Wam swoje no nie ??

Jakie to wszystko proste!

Chcecie dalej farbowanych liskow i degradacji tego kraju ?

To sobie głosujcie, ale dalej bedziecie sie błąkać zagranicami tego kraju i wiecznie narzekać. A luxux t osobie bedziecie oglądac na pudelku, jak sie żyje gwiazdom , córeczkom i synalkom polityków.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA