@Lukii - Ty to jak zwykle masz problem. Ja rozumiem, że chciałbyś, aby Krosno było tym naj i wychwalane, ale nigdy nie było i nie będzie, zawsze będzie w cieniu Rzeszowa, Stalowej czy Mielca. Napisałem prowincja, bo Krosno jak by nie patrzeć, JEST PROWINCJĄ czy tego chcesz, czy nie! I choć byś nie wiem jak się starał to zmienić, chyba że przeniesiesz Krosno razem z całym Podkarpaciem gdzieś do centralnej Polski. Rozumiem, że Krosno ma ambicje, i bardzo dobrze niech się rozwija. Problem tylko w tym, że, to ludzie mają problem z dostosowaniem się do "nowinek". Przykład ? Choćby rowery na wynajem, a po co to komu ? A na co ? A dlaczego a w żadnym wypadku, niczym słynne dwie kobity z filmiku o marichunanen więc nie dziw się, że tak napisałem, bo dla wielu ludzi mieszkających w Krośnie wynajem samochodu na minuty to jakaś abstrakcja. Swoją drogą McD, galerie i inne owady również były złem a jakoś ludzie tam chodzą i robią zakupy. Są ludzie, którzy nadal jeżdżą do Rzeszowa, bo w Krośnie nie ma tego czy tamtego. A to, że mieszkam w największej wsi w Polsce, to akurat z tego nie jestem dumny; sto razy wolałbym mieszkać w Krośnie niż na Mazowszu no ale są rzeczy ważne i ważniejsze.