DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Brak koszy na osiedlach. Czy wrócą na swoje miejsce?

worki ze śmieciami ?, g..o prawda. do mojej klatki do gniazda na śmieci jest 10 m, nikomu by nie wpadło do głowy zaoszczędzić sobie kilkunastu kroków, zresztą nigdy tam nie widziałem worka. Sprawa jest prosta. Jak nikt nie wie o co chodzi to chodzi o kase. Na całym osiedlu zrobiono nowe cudowne piaskownice. Ja sie pytam ile taka 1 szt. kosztowała. obok mnie zrobiono 2 szt oddalone o 20 m, a za blokiem jest trzecia. Jeżeli ktoś zna sie na budowlance to prosze niech policzy taki koszt i napisze na forum. Jesteśmy bardzo ciekawi. rozwalenie starej (rok temu remontowanej na marginesie) wyłożenie kostką, i ten śliczny kojec. Wycieli chuśtawke zieloną i postawili niebieską ( taką samą) Pracownik tej ekipy pytał mnie gdzie jest najbliższy sklep - okazało się że jest z Nowego Sącza. Wracając do koszy - nowych koszy to ile może być ? 1000, 1500 no ile ? Jaka to kasa ? GDZIE SĄ PRZETARGI NA TAKIE INWESTYCJE ? Na stronie spółdzielni nie są publikowane. Wymieniono dobre ławki na mniejsze i mniej wygodne. Pod moją klatką 1 facet montował ją 2 dni. Do spółdzielni trzeba wysłać CBA, prokurature, urząd skarbowy, ZUS !!!!!. To wszystko śmierdzi na odległośc

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA