DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Skrót trasy kolejowej do Rzeszowa szybko nie powstanie. Łącznica nadal w planach

"Sejm głosami posłów PiS odrzucił poprawkę do budżetu zakładającą m.in. przekazanie 20 milionów złotych na budowę łącznicy kolejowej Szebnie - Jedlicze. Nowa trasa ma usprawnić ruch pasażerski z Krosna do Rzeszowa. Władze województwa uznały, że inwestycja będzie realizowana dopiero po 2020 roku."

No,a kiedy bedą wybory do palanentu ?..Coś właśnie mi się przypomniało.Przypomniała mi się w podobnym tonie S-19 tka..W tym przypadku będzie podobnie.Znów poseł "Duma" Krosna Piotrowicz będzie się przymilał .Mieszkańcy Krosna i okolic pewnie znów uwierzą...No bo jak ?..Mnie osobiście ta trasa nie jest potrzebna.Na razie.No,ale widzę duże zainteresowanie.No bo faktycznie mieszkamy w takim miejscu i sytuacji - że takie rowiązanie aż się prosi.Jednak najzwyczajniej jest tak że nadzieja nasza łączy się nie z potrzebą czy rozsądkiem,ale z miejscem gdzie mieszkamy....Gdyby Krosno leżało gdzieś koło W-wy...Na Śląsku...Mieszkamy tutaj.Jesteśmy mało zauważalni.Bo nie jest to teren bogaty.My potrzebni jesteśmy przy urnach...Szczególnie tych co dają mandat dla "DOBREJ ZMIANY"...

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA