Wiedzialem ze tak bedzie "a nie mowilem?" i 40tys zmarnowane na kolejny debilny socjalistyczny projekt, a ile arkus utopil? az tyle ze wstyd im sie teraz przyznac. Dlaczego nikt mi nie wierzy gdy mowie ze krosno to wyludniajaca sie dziura na podkarpaciu i nie ma absolutnie zadnego sensu tutaj nic robic poza drogami i dworcem? (zeby mlodzi mogli wygodnie stad uciekac). Ta zalosna cepelia zwana etnocentrum okaze sie takim samym niewypalem jak CDS jesli nie wiekszym, zapamietajcie moje slowa. Ludzie ogarnijcie sie i przestanie robic dobra mine to zlej gry, its over!W krosnie panuje taka bieda i bezrobocie ze to jest dramat a caly czas oplaty podnosza; smieci, woda, parkowanie, podatki za psy, przekrety z podatkami gruntowymi a wydaje sie kase na takie utopijne gowna, albo ktos jest glupi i buja w oblokach albo ktos bierze niezle w lape za naciaganie spoleczenstwa na ten ciagle zywy bareizm.>next domki dla jezykowJa juz nic nie mam do stracenia bedac inwalida 2 grupy z ciezka depresja, to krosnienskie bagno mnie wykonczylo wobec tego moge to wszystko powiedziec nawet prezydentowi w twarz! Krosnianie przegraliscie i miejcie tego swiadomosc.