DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Kaczyński wygwizdany w Krośnie. „Nie sprzedacie Polski za 500!”

Dzień dobry:) Chciałem przedstawić parę faktów, w tym właśnych spostrzeżeń, jestem luźnym obserwatorem, znam parę osób, kilku nie znam, ale do rzeczy.

- portal zaprezentował artykuły jedynie o 2 ugrupowaniach (lewica i ko), z którymi podobno portal sympatyzuje (tak można wyczytać w komentarzach - czy tak jest, pozostawiam do własnej oceny). Portal przedstawił osoby, program, grafiki etc. Prawdziwy dziennikarz (moim zdaniem:)), szpera, szuka informacji na własną rękę - na każdy temat i publikuje suche fakty. Niestety o innych ugrupowaniach brak informacji w podobnym zakresie - można się tłumaczyć, że nie zorganizowano spotkania, nie zaproszono redakcji no ale uważam jak powyżej - można przedstawić program i dodać że redakcja ustaliła fakty sama. Czy jest to cenzura - pozostawiam Wam do oceny. Z drugiej strony nie można być jednocześnie na konwencji jak i na zewnątrz tejże konwencji więc nieobecność na konwencji pis jak najbardziej usprawiedliwiona:) Niestety dla k24 - inne portale były, dodały w internecie suche nagrania bez komentarzy i to się ceni. Oczywiście portal jest w rękach prywatnych i ma prawo publikować to co chce, natomiast czy jest to obiektywne - tego nie jestem pewien.

- druga sprawa - wyróżnianie konkrentych komentarzy (eweidentnie zgodnych z poglądami reprezentowanymi przez ko i lewice) tutaj na portalu również może być postrzegane jako forma cenzury - czy tak jest , pozostawiam do oceny wszystkim :)

- 4 lata temu pojawiały się komentarze, opinie różnych ludzi, że wygrana PIS to koniec demokracji, koniec wolności słowa, jak widać nic się nie zmieniło - można krzyczeć pod kinem co się chce, policja nie wsada do więzień - no ale, w tym roku ma to się podobno zmienić i od tego roku to już jest pewne ;)

W niedzielę zapraszam do urn i głosowania :) Pozdrawiam serdecznie i proszę o wyróżnienie mojego komentarza, dziękuję :)

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA