DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Drwiny z przepisów, czyli jak jeżdżą kierowcy po krośnieńskich drogach

Ta kara to grozi, czyli policja sobie pooglądała filmy i nic z tym nie zrobiła?

Ten gość na motorze kilka razy wykonał taki numer, w tym na Niepodleglosci jadąc od parku aż przez skrzyżowanie koło straży i w Korczynie. Sam trafiłem na niego z 5 razy.Co by nie mówić, zdarzają się tu na drogach takie sytuacje że trzeba oczy przecierać ze zdumienia. Kilka z ostatniego miesiąca:

- potencjalni mordercy jadący dobre 120 km/h w nocy autem bez świateł ul. Korczyńską (na ulicy światła też wyłączone). Muza rozkręcona na full, zauważyłem ich w ostatniej chwili. Nie wiem, Death Proof chyba się naoglądali, ale to był skrajny debilizm, w nocy po tym nie mogłem zasnąć...

- dziecko upalające BMW po rondzie przy Galerii Krosno

- pseudo drift na pustym parkingu przy starej hucie, to akurat ma miejsce regularnie

- nagminne wyprzedzanie na zakręcie na podwójnej ciągłej na Korczyńskiej

- rozmawianie przez telefon w trakcie jazdy, ale to akurat tak powszechne że nawet policja ma to gdzieś

Mam wrażenie że bez kamerki w aucie ciężko byłoby uwierzyć ubezpieczycielowi w to co się stało, po tym ostatnim miesiącu sam rozważam zakup takiego urządzenia. Inna sprawa to to, że mimo takiego natłoku niebezpiecznych sytuacji, NIGDY nie widziałem radiowozu drogówki na krośnieńskich ulicach.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA
Reklamę wyświetlono 5194 razy