DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Jet z Baden-Baden w Krośnie. Kto wylądował na lotnisku?

A ja już się ucieszyłem, że przyleciała do nas grupa biznesmenów i będą inwestować jak szaleni w tej strefie inwestycyjnej co to ją prezydent Przytocki zakupił przy lotnisku Krościenko aż do samego Miejsca Piastowego. Pomyślałem, że jednak nasz prezydent Przytocki to ma jaja jak kamienie... sprowadził gościu cały odrzutowiec biznesmenów i teraz będą się bić o tą strefę co by jak najwięcej zainwestować w Krośnie, stworzyć mnóstwo znakomitych, dobrze płatnych miejsc pracy dla mieszkańców... myśle sobie to jest dopiero gość a ja tak źle czasem o nim pisałem... i jak ja go teraz przeproszę za to, że wątpiłem w jego kompetencje... czy on jest w stanie mi wybaczyć te pochopne opinie??? Ale czytam dalej i kamień z serca mi spadł bo pisze, że "Nieoficjalnie wiadomo, że przywiózł niemieckich biznesmenów. Mieli oni spotkanie w Jaśle, na które udali się już samochodem." Więc jednak nie będę musiał nikogo przepraszać a z "kamiennych jaj" poprostu wyszły zwykłe jaja bo pomimo naszej strefy inwestycyjnej niemieccy inwestorzy widać wiążą swoje plany z Jasłem a nie z Krosnem!!!

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA