DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Koalicja Obywatelska i jej krośnieńscy kandydaci. "Program tworzyliśmy z Polakami"

Panie Komentarzu, czy jako typowy wyborca PO próbujesz mi wcisnąć coś, czego nie napisałem? Czy gdziekolwiek napisałem o oddawaniu? Wyraźnie wspomniałem o oddaniu. Tylko teraz popatrz - cóż takiego PO nam oddała? Typowy człowiek będzie głosował na tego, który zaoferuje mu jakieś korzyści. Głosowanie na tego, który mu nic nie da podchodziłoby pod masochizm.

Uprzedzając pytania - nie uważam, żeby budżet był przez to w stanie gorszym, niż za PO, nie zauważyłem też drastycznego wzrostu kosztów życia.

Emerytura - rozpoczynając pracę umawiałem się na 65 lat. POwcy zabrali mi 2 lata. Jak Bozia pozwoli i dożyję 65 w dobrym zdrowiu, to dlaczego mam dalej nie pracować? Ale jak mi się nie będzie chciało, to pójdę na emeryturę.

I nie próbuj mnie drogi Kolego obrażać (czy to też retoryka wyborców PO?). Oczywiście pieniądze "na dzieci" biorę, bo dlaczego nie. Jednak zapewniem Cię, że i bez nich byłbym w stanie utrzymać rodzinę na godnym poziomie.

Załączam pozdrowienia!

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA