DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
„Transseksualiści do szpitala psychiatrycznego”. Kontrowersyjna lekcja religii w II LO

Szatandrzej daj spokój . Dobrze wiem co oznacza skrót LGBT podobnie jak i ty wiesz że ja wiem. To tak jakbyś używał słowa np hetero do których zalicza się zarówno kobiety jak i mężczyzn (też się wzajemnie te słowa wykluczają - nie można być jednocześnie kobietą i mężczyzną). No ale takie bezsensowne łapanie za słówka świadczy, że nie masz i nikt nie ma żadnych argumentów żeby wygadywać takie brednie jak ten ksiądz. Weźmy takiego Biedronia (wprawdzie według księdza on tylko udaje geja,ale ksiądz jest młody, życia nie zna) - normalny gościu, zrobił karierę, był nawet prezydentem miasta, przewodzi partii itd. A to że chodzi z facetem pod rękę ? Wyobraź sobie , że żyjesz na planecie gdzie jest 99% homoseksualistów, idziesz z dziewczyną pod rękę a ci wołają za tobą zboczeniec i cię prześladują i każą ci się leczyć w psychiatryku. Zmienisz zachowanie ? Zaczniesz chodzić z facetem za rączkę ? No chyba nie. Więc takim jak Biedroń daj spokój bo to normalni ludzie. I nie próbuj ich leczyć bo nie ma z czego. A tym, którzy tak uważają życzę by urodził im się syn gej lub córka lesbijka i popróbowali ich leczyć. Życzę powodzenia !

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA