Nikt nikogo do niczego nie zmusza. Do uczęszczania na religię również. Nie chcecie to nie chodźcie. Kosciół nie zmieni podejścia do tzw. płci kulturowej czy homoseksualistów z tego względu, że musiałby najpierw zmienić to co napisane jest w Piśmie Świętym. Gdy staną u bram Polski armie islamskie to czy będziecie mieli wówczas tyle odwagi by wyjść na ulice eksponować swoje orientacje seksualne i ginąć bohatersko za ideologię LGBT? Kto Wam wówczas pomoże? Zwolennicy tej karty? Nie eksponujcie ostentacyjnie swych homo czy transseksualnych postaw zwłaszcza w mediach społecznościowych wrzucając tam zdjęcia. Myślicie, że islamscy fanatycy nie mają fb czy twittera? Te wszystkie błędne ideologie zostaną starte przez żądne krwi hordy islamskich bojowników. Nawet wspomnienie nie pozostanie po tych ideologiach. Sami kręcicie bicz na siebie. W islamie karą za homoseksualizm jest zrzucenie z wysokości. Dobrze jeśli taki człowiek zginie na miejscu. Jeśli przeżyje upadek to zostawiają go połamanego na chodniku i kona w męczarniach przez wiele godzin. Ja nie chcę widzieć tutaj takich wstrząsających scen mimo, że czuję obrzydzenie do zachowań homoseksualnych.
Wyraziłem swoje przekonania i poglądy do czego mam prawo. Podzieliłem się też wiedzą zdobytą podczas mojego kilkumiesięcznego pobytu w jednym z krajów muzułmańskich.