DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Krosno się starzeje. Jaka jest recepta na wyludnianie się miasta?

Do kogo pisać i gdzie, żeby władze miasta wysłuchały potrzeb mieszkańców??

Mam dwóch synów sportowców 11 i 13 lat, mieliśmy rodzinę na wakacje i z piątką dzieci chcieliśmy pójść na boisko na Bursaki pokopać w piłkę, ale NIE WPUSZCZONO NAS !! Stróż stwierdził że jest nas za mało! Co to za bzdury! Dla kogo są te boiska pytam? To nie jest pierwsza taka sytuacja. Byliśmy również pograć w tenisa ziemnego na Bursakach, zapłaciłam za kort (2 godz.) i chciałam pożyczyć 2 paletki (dwie miałam swoje) - Pan powiedział że to nie wypożyczalnia! -chodź wiem że je miał! Tak ciężko zadbać o mini wypożyczalnie?

Osoby obsługujące obiekty sportowe - nieprzyjemne i złośliwe !! Z takim podejściem do mieszkańców - nie mamy co myśleć o turystach!!

Mamy w końcu nasz basen, ale ile można tam chodzić!

Jestem zdegustowana takim podejściem... i taką polityką! Brak dróg rowerowych, wały Wisłoka niewykorzystane, boiska sportowe -zakaz wstępu (oprócz tzw."dech"), brak boisk do kosza, do siatki, a SKATEPARK -nieczynny całe lato!! Kiedy OBIECANE powiększenie SKATEPARKU?? Polecam wziąć przykład ze SKATEPARKU w Jaśle!!

Młodzież nie ma gdzie spędzać wolnego czasu, aby rozwijać swoje pasje, przykre to!!

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA