DYSKUSJE - ZGŁOŚ WPIS NA FORUM
Anioły czuwają nad kociarnią. Animalsi dziękują za pomoc

do carpeTemat mnie bardzo zainteresował, gdyż sama mam koty. Sama mam wątpliwości do którego weterynarza chodzić, bo słychać różne zdania i chciałabym mieć jak najwięcej opinii na ich temat.Po Twoich wpisach nasunęło mi się kilka pytań. Czy możesz na nie odpowiedzieć?1. W jaki sposób Twój weterynarz udowodnił, że kot jest chory właśnie na koci katar?  Co było objawem tego strasznego zarobaczenia?2. Piszczesz również o złych szczepionkach. Co to znaczy? Jaką konkretnie ma Pani wpisaną do książeczki? Chcę sprawdzić jakimi moje były szczepione.3. Czy możesz przepisać wpisy z książeczki, co i kiedy było z kotem robione i podawane przed adopcją a co potem robił Twój weterynarz?4. Co masz na myśli pisząc, że "książeczka to żart"? Czy że były podane złe leki? Czy że weterynarz  w ogóle ich nie podał kotu a tylko je wpisał?5. Czy po wizycie u swojego weterynarza rozmawiała Pani z poprzednim weterynarzem, żeby skonfrontować te zarzuty? Co on na to powiedział?Z góry dziękuję za odpowiedź. Jest to dla mnie bardzo ważne, bo o moje koty staram się dbać jak najlepiej i chciałabym korzystać tylko z dobrych weterynarzy.

Minimum 1 słowo.
Uwaga:
Zgłoszenie trafi do moderatora, który podejmie ostateczną decyzję o usunięciu wpisu lub jego pozostawieniu.
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA