No nie wiem czy PAD poleci - "Samolot z prezydentem Andrzejem Dudą na pokładzie nie mógł wylądować. Pilot zawrócił po czterech próbach"
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,30041475,(...)
- jak to nie mógł wylądować, nie było generała na pokładzie, telefonu od brata?...
Jaki pożar? Teraz poleci PAD do Budapesztu po wskazówki . CBA złapie 2,3 pisich ludzi za składowiska śmieci i dalej idziemy na przeczekanie złej karty!!
Śmigłowce jednak wleciały. Gen. Polko: Znów się z nas śmieją
Dwa białoruskie śmigłowce przekroczyły podczas ćwiczeń polską granicę - przyznał polski resort obrony. W sieci aż kipi od złośliwych komentarzy. - Nie może tak być, że znów wszyscy się śmieją. Mnie nie interesuje polityka, jestem żołnierzem. Mnie interesuje brak profesjonalizmu tych dowódców, którzy odpowiadają za obronę przestrzeni powietrznej - powiedział w rozmowie z WP gen. Roman Polko, były dowódca jednostki GROM.
wiadomosci.wp.pl/smiglowce-jednak-wlecialy-gen-pol(...)
Pożar w burdelu towarzyszu płaszczak. Kompetencyjne zero podszyte tchórzem i kłamcą.
Suski to nadworny pajac, więc nie spodziewajcie się po pajacu mądrych wypowiedzi
Zapytali posła Suskiego o KPO: Nie potrzebuję pieniędzy z KPO. Na chleb wystarczy mi to, co mam
www.money.pl/gospodarka/zapytali-posla-suskiego-o-(...)
Nakradł to ma....
Tak pisiorstwo pokazuje swoją prymitywną mordę. Obudźcie się Polacy bo ta sekciarska hołota zniszczy cała Polskę i jej naród w imię klauzuli parszywego, zakłamanego i pozbawionego intelektu sumienia.
A wszystko po dyktando oszustów w sutannach, którzy sieją propagandę pseudoreligijną, w której farba na pomniku księdza jest ważniejsza niż ksiądz na dziecku. Obrzydliwe.
Natomiast nikt nie wzywał policji, gdy umierała w szpitalu pacjentka na sepsę spowodowaną obumarłym płodem.
Jarek spał, nie zadzwonił by lądowali?