DYSKUSJE
Policyjna grupa Speed
beldonek
01.02.2022 22:59

wreszczie może zajmą się idiotami jeżdżącymi na cały gaz po mieście ,nie tylko w dzień ale i w nocy gdy ludzie chćą spać .Czas zrobić z tym porządek

beldonek
na forum od listopada 2017
all4you
28.01.2022 19:38

Jedzą bo im za to ktos placi, taka maja robote i muszą ja wykonac chyba oczywiste? To tak jak by wam szef kazal popierdalać po biedronce z towarem tam i z powrotem tak i oni jeżdżą, i niech jezdza to są nasze podatki a jak widac na drogach noe brakuje idiotow narażających życie swoje i ludzi, chcesz poswirowac autem szurur na tor do kielc podbij swoje malutkie meskie ego i sprawa zalatwiona :)

all4you
horus
27.01.2022 16:54

Bat na nielubianych przez władze mieszczuchów. Elektorat wiejski raczej nie da sie złapać na czerwonym świetle albo innym przejściu bo ich tam po prostu nie ma.

horus
semyo
27.01.2022 15:09

towarzyszu ogóriec

W Polsce jest tyle wypadków bo panuje trend polaka-katolika któremu wszystko wolno. Bo takiemu się wydaje że jak nabroi na drodze to pójdzie do spowiedzi i winy mu zostaną odpuszczone:):);) ewentualnie mandat w wysokości 50 zyli wysłany do toruńskiego szubrawca...

semyo
Konto zablokowane
ogorekjurek
27.01.2022 13:55

Złapcie tego krytyka i wlepcie mu solidny mandat. Tak jak to robią Słowacy. Nich jeździ zgodnie z przepisami. Mandaty za wykroczenia drogowe były w Polsce najniższe w całej UE. Polska ma wicemistrzostwo Europy w ilości ofiar śmiertelnych na drogach.

ogorekjurek
Konto zablokowane
orlandus
27.01.2022 13:10
Od 1 stycznia można zauważyć mocne zaangażowanie Panów speedowcow w wlepianiu mandatów dla kierowców. Czyżby pieniążki na Polski Ład? To co goście wyprawiają to śmiech na sali. BMW na alejach JPII od Carrefour do Fraca potrafiła przejechać kilkanaście razy w przeciągu niepełnych 15 minut. Mam prośbę, jeżeli zauważycie/nagracie tych panów, którzy nadużywają władzy /nieuzasadnione sygnały świetlne dźwiękowe przesyłajcie do komendy i/lub telewizji. Ja już zakupiłem kamerkę i czasami wybiorę się samochodem w celu nagrania tych Panów.
orlandus
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA