DYSKUSJE
Szpital nie poinformował nas, że odbierana osoba ma Covid
darful
04.04.2024 13:47

Zapomniałem dodać, że można też bezpośrednio odwiedzić stronę:

www.artdeco.sklep.pl/k523,4-laski-ortopedyczne-inw(...)

darful
na forum od listopada 2017
darful
04.04.2024 13:47

Zapomniałem dodać, że można też bezpośrednio odwiedzić stronę:

www.artdeco.sklep.pl/k523,4-laski-ortopedyczne-inw(...)

darful
darful
04.04.2024 13:44

Wszystkim pacjentom szpitala w Krośnie życzę przede wszystkim zdrowia i...cierpliwości!A kiedy już wrócimy do szarej rzeczywist ości, to warto też pomyśleć o odpowiedni m wsparciu.. .W tym miejscu pragnę zachęcić do wpisania w Google "artdeco kule inwalidzkie łokciowe " Serdecznie pozdrawiam ;)

darful
Edzia
27.02.2024 08:30

Wczoraj bezduszna i bezempatyczna pielęgniarka kazała mdlejącej kobiecie z cukrzycą czekać na swoją kolej do pobrania krwi, nawet oko jej nie mrugneło gdy ta prosiła ja o pomoc bo robi sie jej słabo. Jak mięso dla rzeźnika...

Szpital w Krosnie powinien zostac zlikwidowany i zacząc pracować na takich zasadach jak oddział nefrologii i kardiologii inwazyjnej. Jeden budynek a dwa rózne swiaty. Kiedys lekarz z tarnowskiego szpitala powiedział " ładny macie szpital w Krosnie ale w środku bagno", miał rację.

Edzia
ptaszek
12.01.2022 22:51
Jak można wypisać pacjenta ze szpitala w Krośnie i odesłać go do domu prywatnym samochodem bez informacji dla osób odbierających go o tym, że pacjent jest zarażony covidem (karta informacyjna ze szpitala przeczytana później). Informacja dla rodziny po powrocie pacjenta - po ok. 20 godzinach z Sanepidu kwaratanna 10 dni. Opiekun ma 82 lata
ptaszek
DYSKUSJE
TWOJE KONTO
  • Zaloguj się aby uzyskać dostęp do konta
PYTANIA, PROBLEMY, SUGESTIE
13 493 44 44
REKLAMA