Sasin niech uważa bo ten co ostatnio podarował dwa samochody szybko pożegnał się z tym światem ;)
Kto mieczem wojuje ten od miecza ginie. I oby tak się stało z całym złodziejskim pisem i toruńską kreaturą.
Miecz za ćwierć miliona. Wniosek do NIK ws. prezentu dla Rydzyka
Najwyższa Izba Kontroli otrzyma zawiadomienie ws. podarunku dla dyrektora Radia Maryja, który otrzymał z rąk ministra aktywów państwowych Jacka Sasina i prezesa Grupy Enea Pawła Majewskiego. Chodzi o historyczny miecz za ćwierć miliona złotych.
wiadomosci.wp.pl/miecz-za-cwierc-miliona-dla-rydzy(...)
Podobno pochwę ma podarować Kempa.
Rydzyk znalazł winnych spadającej liczby uczniów na religii. "Pilnujcie dyrektorów"
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,29956832,(...)
Dlaczego rydzyk nigdy nie nosi nakrycia głowy ? Bo na złodzieju czapka gore ...
Bycie katolikiem to pewna forma intelektualnego masochizmu , dobrze wychodowany i wytresowany parafianin pomimo widzenia zła czynionego przez kościół i kler nadal twierdzi że to ludzie dobrzy , cnotliwi i prawi a organizacja ta to samo dobro. Kto uwierzy w to że oni zostali księżmi nie dla kasy i lekkiego życia...
Pokolenie, które odchodzi od Kościoła. Gużyński: sojusz ołtarza z tronem powinien się skończyć
A ja z okazji 20 lecia życzę wam takiej samej pogardy jaka darzycie innych przez kolejne 100 lat jeśli przeTrwam(cie)
Szczęść Boże!
Ja wczoraj w ogródku wykopałem zegarek z czasów Mieszka. O dziwo jest sprawny i nawet ma baterie w środku. Zastanawiam się, czy go nie oddać Rydzykowi do Muzeum Narodowych Zegarków im. Jana Pawła Świętego Polaka Katolika.